Tryk firmalogoet på en keyhanger og øg synligheden

Keyhangers

Promovering af produkter til begivenheder og events kan øge salget og omtalen enormt. Derfor kan I med fordel tage del i blandt andet messer eller mindre begivenheder, hvor der er rig mulighed for at vise produkter frem og snakke med kunderne.

Det kan dog være en udfordring at gøre sig selv synlig til messer, hvor den enorme menneskemængde kan give udfordringer. Det gælder nemlig virkelig om at skille sig ud, så kunderne kan genkende en.

Men her kan en keyhanger med firmalogo og den rette farve skabe opmærksomhed. Og det gør det nemmere for kunderne at finde jer bagefter.

Synlig markedsføring til enhver begivenhed

Når man som privatperson eller kunde tager på messe, er det ofte for at blive inspireret. Og her skal man som virksomhed virkelig tage fat. Ikke nok med at man skal promovere sig selv og sine produkter eller services på en imødekommende og unik måde, skal medarbejderne i standen også skille sig lidt ud.

I mange tilfælde vælger virksomheder at lave T-shirts med print, men ikke alle messer lader bodstanderne vælge selv. Messerne vil ofte gerne have, at man har deres tøj på, for at gæster kan se, at man er stander. Og så ryger muligheden for at skille sig ud på den måde.

Der er dog andre muligheder. En keyhanger eller nøglesnor med firmalogo er en effektiv måde at holde styr på tropperne samtidig med at kunderne kan skille jer fra de andre.

En anden måde at bruge keyhangers på er at dele dem ud, når jeres virksomhed har besøg fra større grupper. Her kan man med fordel printe kort, hvorpå der står, hvor den individuelle gæst er fra.

Her skal I overveje hvilken farve og hvor tyk snoren skal være samt hvad der skal trykkes på snoren.

Design, og bestil jeres keyhangers

En keyhanger består af en snor med en metalkrog i enden, hvor man enten kan hænge nøgler eller et kort. På kortet kan der for eksempel skrives navn og beskæftigelse på.

Keyhangers.dk kan hjælpe jer på vej med bestilling af jeres keyhangers og kort. Der er rigelig af muligheder for at få en unik keyhanger, der kan gives et unikt tryk.

Men hvis der skal printes logo på snoren, er det vigtigt at tænke på hvor stort logoet skal være. Hvis man ikke kan logoet, fordi snoren er for smal, kan det være svært for kunderne at genkende jer.

Derudover kan det være en fordel at snoren er en anden farve end logoet, da det gør det svært at se. Farvekontraster er gode, så vælg gerne farver, hvor logoet virkelig springer i øjnene.

Hvis jeres logo er flerfarvet eller hvis I ønsker at trykke tekst i en anden farve på keyhangeren, er der også mulighed for det.

Trykket bliver broderet eller varmebehandlet, så det er holdbart, og keyhangerne kan derfor genbruges, hvis dette ønskes. De bestilles i større partier, så I kan have glæde af dem i mange år.

Kontakt Keyhangers.dk i dag for et godt tilbud.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*