Gode tips til den nye virksomhed

Drømmen om at være iværksætter tiltaler flere og flere, og med de gode muligheder, der er for det i Danmark, er det oplagt at komme i gang. Hvis man er villig til at lægge timerne og kræfterne i det, kan man nyde godt af de uendelige fordele, der er ved at være ’herre i eget hus’. Er du også hoppet ud i det og har stiftet egen virksomhed, så har du sikkert opdaget, at det er nemmere sagt end gjort. At starte virksomhed handler om meget mere end bare en god ide. Der er en rigtig lang række ting, der skal falde på plads, og i den første tid, hvor der ikke er mange andre medarbejdere end én selv, kan det være svært at overskue det hele. I dette indlæg kan du finde et par gode råd til at komme i gang med den nye virksomhed, som du måske ikke selv havde tænkt over.

Online tilstedeværelse

Som iværksætter har du sikkert opdaget, hvor vigtigt det er i dag med en stærk online tilstedeværelse. Søgemaskiner og sociale medier er to af de stærkeste områder og redskaber inden for marketing i dag, og en god tilstedeværelse her kan være afgørende for, hvordan din virksomhed kommer fra start. I starten handler det nemlig oftest om at skabe et godt netværk og et godt kendskab til ens navn. Hvilket bedre sted til dette end de steder, hvor folk befinder sig allermest – Facebook, Instagram, Snapchat, Google, YouTube og så videre? Du kan med fordel supplere din hjemmeside med en Facebook-konto, Instagram og YouTube-kanal, hvis det giver mening, men det er vigtigt, at du har en strategi tidligt i forløbet. Har du ikke en egentlig strategi med din online tilstedeværelse, risikerer du nemlig, at det digitale eventyr bliver en ressource- og tidssluger, der tager megen tid uden at give særlig gode resultater. Der er rig mulighed for både at få hjælp af eksperter og/eller tage kurser i at skabe en stærk digital profil.

Styr på det praktiske

At starte virksomheder handler om at have en sund vision og føre den ud i livet. Men før det kan lade sig gøre, er der en rutine, man skal ind i. Der er en række praktiske ting, der skal på plads, før du har rammerne til at få gang i din virksomhed. Gode lokaler til dig selv og dine første ansatte er vigtigt – det virker både motiverende på dig selv og dine ansatte, hvilket er vigtigt, for at de leverer en god indsats, og for at de vælger at blive i virksomheden. De første ansatte kan nemlig blive nogle af de mest værdifulde på lang sigt, hvis du formår at fastholde dem. Du kan finde kontor i København til leje her.

Generelt kan alt det praktiske godt tage lang tid i starten, og som sagt handler det om at komme ind i en rutine, hvor tingene kommer til at køre på skinner, så du kan holde opmærksomheden på de ting, som betyder noget. En ting, der er endnu mere lavpraktisk end at finde de rette lokaler, er at få sig arrangeret rigtigt i de lokaler, man har. Møbler, computere, nøgleskabe, sikkerhedsovervågning og meget mere skal på plads. Et godt råd er, at du får styr på disse ting så hurtigt som muligt – dermed kan du komme hurtigere i gang med at styre virksomheden i den rigtige retning. Du kan få styr på nøgleskabet ved at kontakte en nøgleskabsvirksomhed.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*