Gør kontoret klar til de ansatte

Vil du gerne sikre dig, at dine ansatte har de bedste forudsætninger for at udføre et optimalt stykke arbejde? Det kræver selvfølgelig, at du holder kontoret opdateret, så der ikke mangler vigtig inventar eller udstyr. Denne artikel giver dig en lille guide til, hvad du kan gøre for at trimme dine ansattes kontor, så det står, som det skal.

Det er altid vigtigt, at man fokuserer på de ansattes forhold, når man som virksomhedsejer skal investere. Der er ingen tvivl om, at det gavner medarbejdertilfredsheden, hvis udstyret er i orden, og det kan have en positiv effekt på kvaliteten og effektiviteten i arbejdet. Men hvad skal man egentlig investere i til de ansattes kontor?

Digital printer

Der findes stort set ingen undskyldninger for ikke at have en digital printer. Selvom tingene sagtens kan fungere med en gammeldags model, så giver det bare en lang række fordele med en digital løsning. Her kan du indtaste oplysninger og udføre nogle opgaver langt nemmere, og tingene går generelt bare hurtigere på denne måde.

Digitale printere fås selvfølgelig med en lang række andre funktioner også. Det gælder eksempelvis scanning og kopiering, som naturligvis er en nødvendighed på de fleste kontorer. Se mere om digital print her.

Lækre kontormøbler

Det burde give sig selv, men det er et område, som bliver nedprioriteret i nogle virksomheder. Det er dog slet ikke et sted, hvor det er klogt at spare for meget, for møblerne kan sagtens have stor betydning for, hvordan medarbejderne arbejder. Først og fremmest kan det give helbredsmæssige udfordringer, hvis møblerne er dårligere. Sidder man eksempelvis i den samme position i for mange timer ad gangen, kan man risikere, at man får problemer med nakke, skuldre eller ryg. Derfor er det vigtigt at fokusere på, at man eksempelvis har et hæve/sænke bord, så man kan skifte position og holde ryggen i gang, imens man arbejder.

Det er selvfølgelig også vigtigt at have gode, behagelige stole, som hverken er for hårde eller bløde. Stolene kan eventuelt tilpasses til den enkelte medarbejder, hvis nogle har særlige behov. Denne løsning vil selvfølgelig koste noget ekstra.

Er du på udkig efter gode kontorartikler og kontormøbler? Besøg www.rkfoffice.dk.

Et behageligt klima

Det kan også være relevant at kigge på klimaet i rummet. Når man taler om arbejdsklima, handler det typisk om, hvordan medarbejderne trives, men her er det altså bogstaveligt ment. Tænk over hvordan udluftningen fungerer, og om der er mulighed for at regulere varmen optimalt. Hvis mange sidder i samme rum, er det værd at overveje, om der skal være mulighed for personlig regulering omkring enkelte borde.

Spørg medarbejderen til råds

Egentlig handler kontorindretningen også om, hvordan medarbejderne ønsker, det skal være. Det kan sagtens ske, at man i en god mening har investeret i nogle møbler, men hvis medarbejderne ikke bryder sig om dem, er man lige vidt. Tænk over at du bør inkludere dine medarbejdere og spørge dem til råds – særligt ved forhold, som i den grad vedrører dem. Det er deres kontor, og de skal derfor have noget at skulle have sagt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*