Fiske teambuilding

Kom på vandet med medarbejderne

Der er mange måder at tage på en sjov virksomhedstur – hvor medarbejderne kan lære hinanden indbyrdes at kende bedre.

Nogle tager en bowlingtur og en tur i byen, andre tager på team building ture i skove – vores ide er at tage en tur på havet.

Langt de fleste danske havnebyer har en eller flere fiskekuttere tilknyttet, som man kan booke helt eller dele af. Det giver jeres virksomhed muligheden for at tage med alle medarbejderne ud at sejle på et af de danske have, og fange nogle af de mange fisk vi har i Danmark.

Er virksomheden tilpas stor, skal man naturligvis ud at have fat i mere end en kutter, men er virksomheden under 20 mand ca. er en enkelt fiskekutter nok. På de fleste kuttere kan man leje fiskeudstyr billigt.

Hvilke fisk kan i fange?

Der er flere forskellige fisk man kan fange, når man er på en sådan kuttertur. Når man er ude med virksomheden, som højst sandsynligt er med mange folk der ikke er vant til at fiske, er det klart sjovest at fiske efter noget, hvor der er stor sandsynlighed for at man fanger masser af fisk.

Torsk er en af de fisk man ofte fisker efter, når man tager ud med en kutter. En torsk fanges ofte med et torskeforfang samt en pirk i bunden. Torsken står i buler, og derfor kan man med en dygtig skipper der kender områderne, komme til rigtig store og fine torskebuler der giver rigeligt med torsk.

Torsken smager super godt – og mange tager ud at fisker den op til nytår, hvor man skal have nytårstorsk.

Fladfisk er en anden fangst som de fleste der tager på sådanne ture, fisker efter. Der findes mange former for fladfisk heriblandt ising, rødspætte, pighvar, slethvar og skrubbe. De mest almindelig i de danske farvande er ising og skrubbe, herefter rødspætte og så hvarrene, der kan bliver nogle kæmpe lokumsbrædder på et godt stykke over kg’et.

Fladfisk fanges gerne med et fladfiskeforfang der er agnet med en orm eller en skalreje. Børsteorme og sandorme virker ofte bedst, men skalrejer er lette at komme til i supermarkederne og de fanger også fortrinligt, derfor er der mange der bruger dem.

Skal man tage sit fladfiskeri til næste niveau, kan brugen af lidt mere aktivt fiskeri med en fladfiskeske komme på tale.

Vi håber vi har kunne give jer en ide til en spændende måde at holde teambuilding på i fremtiden.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*