Udskift reservedele på virksomhedens hvidevare, i stedet for at købe nye

Har du en virksomhed med lidt ansatte, har i med sikkerhed også en stribe hårde hvidevarer i køkkenet i hvert fald. Hårde hvidevarer til virksomheden må gerne være lidt mere robuste end dem man har i hjemmet, da de tit og ofte har det lidt hårdere end de hjemlige hårde hvidevarer.

Først og fremmest bliver der tit og ofte ikke passet lige så godt på tingene, som det ville blive gjort hvis det var folks egne hjemlige ting. Det er en lidt sjov måde at behandle ting på, men det ses igen og igen at sådan noget som opvaskemaskiner, køleskabe mv. på arbejdspladser går hurtigere i stykker, er mere beskidte og ikke bliver taget lige så meget hensyn til. Derfor er det også en god ide at købe nogle hvidevarer, der kan holde til at blive brugt en del og er lidt mere robuste.

Går maskinen i stykker? Brug nye reservedele
Igen og igen har det vist sig, at det er en meget billigere løsning at få skiftet de reservedele der gør at maskinen ikke virker, i stedet for at købe en ny maskine. Det kan være mange forskellige hvidevarer reservedele der skal til, og derfor kan det være en god ide at få en til at kigge på den ødelagte maskine, eller prøve at tage fat i nogle af de reservedele butikker du kan finde. De kan også tit hjælpe med at finde den del der skal udskiftes, for at maskinen virker igen.

Du kan finde reservedele til mange typer af hvidevarer. Eksempelvis har det flere gange vist sig, at det kan betale sig at købe reservedele til vaskemaskine, i stedet for at investere i en ny maskine. Der er rigtig mange penge at spare hvis det blot er en enkelt eller to reservedele der skal udskiftes og maskinen så kører som ny igen. Reservedele til hvidevarer er ikke specielt dyre, og derfor kan det være en god måde at få en vaskemaskine man troede var død, i gang igen.

Gode råd til din vaskemaskine
Noget af det man tit kommer ud for i sin vaskemaskine, er en grim lugt. Der er flere gode råd til at komme lugten til livs. Herunder vil vi komme med nogle råd til hvordan, man kan undgå en sådan lugt. Især er det vigtigt i virksomheden at gøre brug af nogle af disse råd, da det i hverdagene bliver vasket rimelig ofte, men maskinen står tit stille i weekenden – og her kan det blive ret slemt, til man kommer om mandagen igen.

At fjerne mad, inden man putter tingene i opvaskemaskinen er den af de store grunde til grim lugt. Derfor så er det vigtigt at få skrabet maden af, inden man putter i. Det gælder især for madvarer som hurtigt lugter, som eksempelvis fisk.

Er skaden sket, kan du her læse Biotex’ råd til hvordan man får fjernet dårlig lugt.  Guiden er super god, og har flere gange reddet en dårligt lugtende vaskemaskine-

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*