Solafskærm dine vinduer og få mere ud af medarbejderne

Vi kender det nok alle sammen:
Sommeren er over os, og solen brager nådesløst ind gennem vinduerne.
Allerede ved middagstid når kontoret stegeovnstemperaturer, og der er stadig fire timer tilbage til arbejdsdagen slutter
.
Kroppen er træt, hovedet værker og truer med at ramme tastaturet når som helst. Hvert femte minut er du nødt til at afbryde dig selv for at slå et smut forbi vandkølerne. Ikke fordi du er tørstig, men simpelthen fordi du er nødt til fysisk at holde dig i gang, for ikke at dejse om i varmen.

Vi elsker solen og varmen. Og i de rette mængder får vi rigtigt meget fra hånden, når vejret er godt.
Når kontoret er overophedet har solen den modsatte effekt. Vi bliver trætte og ukoncentrerede, og vores effektivitet falder markant. Det kan mærkes på bundlinjen.
Heldigvis er der en ret simpel løsning.

BBN Nordic markedsfører kvalitetsafskærmning fra 3M, der sikrer dig og din virksomhed den allerbedste kvalitet inden for solafskærmning.

Den rigtige solafskærmning beskytter dine medarbejdere mod for højt varmeindfald gennem vinduerne – og din virksomhed kan med fordel afskærme både på glasfacader og ved ovenlys.

Solens stråler kan for eksempel reflektere i computerskærme og dermed virke blændende på dine medarbejdere. Fornuftig solafskærmning løser dette problem ved at dæmpe kraftigt lysindfald, samtidig med at afskærmningen forebygger falmning af inventaret i din virksomheds kontormiljøer.
Er du ikke så interesseret i at få sat solfilm på dine vinduer, tilbyder BBN Nordic et bredt udvalg inden for andre typer af solafskærmning – for eksempel persienner, lamelgardiner, rullegardiner og deslige.
Ligegyldigt, hvilken løsning, du er interesseret i, vil du opleve solafskærmning – specielt ved anvendelse af sol- eller vinduesfilm – som en økonomisk attraktiv løsning.

Ofte opleves ikke blot, at medarbejderne har lettere ved at være effektive i de varme og solrige måneder af året, men der kan også opnås besparelser på driften af dine bygninger, da afskærmningen reducerer behovet for nedkøling af dine kontorlokaler markant.

I modsætning til afskærmende løsninger med gardiner eller persienner, bibeholdes både udsyn og udsigt, hvis virksomhedens vinduer afskærmer solen ved hjælp af sol- eller vinduesfilm.
Med solafskærmning fra BBN Nordic får du en mærkbar effekt med lang holdbarhed på dit arbejdsmiljø.
BBN Nordic leverer og monterer i hele Danmark, og yder op til 15 års garanti afhængigt af det valgte produkt.

Vil du vide mere, kan du læse om solafskærmning via dette link:
http://www.bbnnordic.dk/afskaermning-og-sikring.html

Er du interesseret i privat indretning, læs mere her

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*