Derfor er det vigtigt at have en lokal agent, når du handler med Burma

I Danmark er der mange både skrevne og uskrevne regler for, hvordan en handel skal foregå. Og sådan er det også i alle andre lande. Men der kan til gengæld være meget store forskelle de forskellige lande imellem. Og som udlænding er det umuligt at sætte sig ind i alle reglerne.

Men man er nødt til at holde sig forskellene for øje, når man skal handle med andre lande. Ikke mindst et land som Burma, der er så forskelligt fra Danmark.

Store forskelle i regler og normer
Der hersker helt forskellige kulturelle regler og normer i forskellige lande. Og der kan være store forskelle på, hvordan man opfører sig under en handel, hvilke regler der gælder, hvad man må og ikke må, og hvad man kan regne med, når aftalen er i hus.

Man kan hurtigt tabe en handel på gulvet ved at opføre sig på en upassende måde eller ved at sige eller gøre noget forkert. Og man kan også hurtigt tabe en masse penge, fordi man stolede på de forkerte mennesker eller ikke var helt klar over, hvad aftalen præcist indebar.

Burma er smuk og meget anderledes

Alle, der har været på rejser til Burma, ved, at det smukke og fascinerende land mod øst på alle tænkelige måder er vidt forskelligt fra Danmark. Det gælder også, når det handler om forretninger og handel.

I Danmark er en aftale en aftale. Sådan er det ikke i alle lande. Så det er vigtigt at få papir på aftalen. Og at få skrevet papirerne rigtigt. Det sikrer du bedst ved at have en lokal agent, når du handler med Burma eller andre lande, der er meget forskellige fra Danmark.

Dansk handel med Burma

Danmark er et af de lande, der i mange år har handlet med Burma. Det er ikke mindst tøj, vi har købt i Burma. Handel med Burma har ikke været så velset, fordi landet blev ledet af en militærjunta, der så stort på alt, hvad der hed demokrati og menneskerettigheder. Men i dag er Burma, eller Myanmar som landet også hedder, på vej fremad. Og handlen med Burma vil derfor uden tvivl blive væsentligt større i de kommende år.

Det samme vil rejser til Burma helt sikkert. For det er ikke bare danske virksomheder, der for alvor har fået øjnene op for Burma. Det har danske turister også. Og med god grund, for landet har så meget at byde på. Det er et smukt og fascinerende land, der absolut er et besøg værd.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*